O Kimovi

Už jsou to dva roky, co mých sedm štěňat z vrhu „A“ běhá po světě. Všichni jsou v milujících rodinách a dělají radost. Agatha a Alfred získali řadu titulů a ocenění a jsou uchovnění, Adele ještě chybí nějaká ta výstava. Aron a Amelie žijí mimo Česko a Aninka s Apoleou společně nahánějí zvěř na Vysočině.
Je mi 5 let a nadešel čas na pokus o vrh „B“. Původně bylo v plánu, že pojedeme zase za Noky. ONA i ON se těšili na návštěvu u Clod-Alain a Lili. Ale chybička se vloudila. Nokymu se spolupráce na štěňatech zalíbila natolik, že se za dva roky stal otcem několika desítek potomků. Z chovatelského pohledu se bude opakovat situace, kdy najít nepříbuzný pár k reprodukci bude velmi obtížné. ONA opět zahájila špionáž a výsledek se dostavil. Je TU, je nalezen, je krásný s řadou výstavních úspěchů (EX 1 CAC/2019, EX 2 RCAC/2022, EX/2023), je lovecky vedený a doma je řádně vymazlený. Jmenuje se KIMO.
A tak jedeme do Švýcarska až kousek pod Davos. ONA a ON se seznamují s Peterem a Jolandou a já lítám po zahradě a vím jistě, že tady někde je. Nakukuji do oken a snažím se otevřít dveře, nemůžu se dočkat. Konečně Peter vezme za kliku a já na první kouknutí vím, že je to láska. Kimo je stejného názoru a po chvilce dovádění tvoříme sousoší zamilovaného páru.
ONA, ON, Peter, Jolanda a společný kamarád Felix se tváří spokojeně a usedají k malé svatební hostině. Jedí z obložených talířů, pijí šampaňské a červené víno a cca po hodině se loučíme a jdeme bydlet do apartmánu opodál.
Druhý den jdeme na výlety do kopců, obdivujeme městečko, krajinu, viadukt, řeku. Kocháme se počasím, které se dle předpovědi nezkazilo.
V podvečer jdeme znovu za Kimem. Je to stejně krásné jako včera, jen s tím rozdílem, že Kimo už na mě čeká na zahradě a já vybíhám z auta jako zblázněná. Je tak krásný a milý a něžný. Po večeři nastává loučení, poslední políbení a počuchání. Ráno jedeme domů a mě zbývá jen krásná vzpomínka. ONA a ON věří, že si neodvážíme jen vzpomínku ale i „nadílku“, která spatří světlo světa v polovině června.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

O podstatných čtyřech bodech

O vrhu "A" - 4. týden